Menu

Win een week gezinsvakantie!

Bestaat er iets mooiers dan een vakantie met het hele gezin in de bergen, waarbij u zich als ouders ook eens helemaal kunt ontspannen? Speciaal daarvoor zijn er populaire kinderhotels, waar uw kinderen in een professionele opvang verwend worden, al vanaf dat ze 7 dagen oud zijn. Ouders en grootouders worden ondertussen in de watten gelegd met wellness, sport en ontspanning.

Wilt u een week gezinsvakantie in een van de Kinderhotels winnen?
Registreer u dan nu gratis in onze HiPP BabyClub. Na de registratie en aanmelding kunt u op de startpagina van de BabyClub aan de wedstrijd deelnemen.

Nu registreren

Bent u al lid van de HiPP BabyClub? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Onder alle deelnemers in de periode van 01 oktober tot 01 december 2019 verloten wij een gezinsvakantie van een week in een van de ORIGINAL KINDERHOTELS® van Europa – de beste adressen voor een gezinsvakantie met kinderopvang voor kinderen vanaf 7 dagen oud (geldig voor 2 volwassenen, 2 kinderen tot 12 jaar, met eigen vervoer).*

De winnaar/winnares wordt na de wedstrijd schriftelijk op de hoogte gebracht.
Wij wensen u veel geluk!

Voorwaarden om deel te nemen:
Ik ga ermee akkoord dat HiPP mijn gegevens opslaat om aan de wedstrijd te kunnen deelnemen. De winnaar/winnares wordt geloot uit alle deelnemers in de HiPP BabyClub in de periode van 01 oktober tot 01 december 2019. De winnaar/winnares wordt door HiPP schriftelijk op de hoogte gebracht. Derden ontvangen hierover geen informatie. U krijgt geen reclamemateriaal van derden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs kan niet contant worden uitbetaald. Indien de winnaar zich niet binnen 14 dagen na de mededeling meldt om zijn prijs in ontvangst te nemen, vervalt de prijs en wordt een andere winnaar aangeduid.

*Geldig voor kinderhotels in Oostenrijk (keuze uit 5 plaatsen; uitzondering: categorie met 5 smileys). Niet te gebruiken in de kerstvakantie, in de krokusvakantie en in de eerste 3 weken van augustus.

Babyvoeding zoeken