Onze hoogwaardige biologische geitenmelk voor blije babybuikjes

Optimale verdraagbaarheid dankzij bijzonder milde biologische ingrediënten

Door de combinatie van zorgvuldig geselecteerde A2 geitenmelk met biologische GOS zijn ze bijzonder licht verteerbaar en daardoor zacht voor het babybuikje.

Geitenmelk bevat veel waardevolle ingrediënten en is licht verteerbaar.

Een bijzonder kenmerk van geitenmelk is dat het van nature veel A2 beta-caseïne bevat, wat structureel vergelijkbaar is met de beta-caseïne. Dit kan bijzonder gemakkelijk worden afgebroken door spijsverteringsenzymen, waardoor de melkvoeding gemakkelijker verteerbaar wordt.

Als het nr. 1 biologische melkvoeding in Europa kunnen we putten uit meer dan 30 jaar ervaring in de productie van biologische melkvoeding. Het HiPP biologisch zegel garandeert de hoogste kwaliteitsnormen, die zelfs hoger zijn dan die van de EU.

  • Buikvriendelijke A2 geitenmelk: van nature rijk aan A2 beta-caseïne
  • GOS (galacto-oligosachariden) verkregen uit biologische lactose 
  • Omega-3-vetzuren (DHA)
  • Waardevolle voedingsstoffen en bouwstenen

Ook de nieuwe biologische HiPP geitenmelk is verpakt in een duurzame verpakking en levert zo een belangrijke bijdrage aan milieu- en klimaatbescherming. Bovendien wordt onze biologische geitenmelk in Duitsland klimaatneutraal geproduceerd.

HiPP flesvoeding van biologische geitenmelk

Ze combineren biologische geitenmelk van topkwaliteit uit Europa met al onze zorg en ervaring: voor blije babybuikjes.

Buikvriendelijke geitenmelk in beproefde HiPP biologische kwaliteit

HiPP flesvoeding gemaakt van biologische geitenmelk bevat ook biologische GOS, wat een waardevolle toevoeging is gebleken in andere HiPP melkvoeding. Deze voedingsvezels stimuleren de groei van gunstige melkzuurculturen in de dikke darm.

Onze nieuwe HiPP melkvoeding van biologische geitenmelk voorzien baby's en peuters natuurlijk ook van alle belangrijke vitamines en voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde groei in elke fase van hun ontwikkeling.

Integendeel: flesvoeding van geitenmelk wordt momenteel steeds populairder. Toch wordt geitenmelk al duizenden jaren over de hele wereld gebruikt en dankzij de waardevolle componenten vormt het een uitstekende basis voor melkvoeding.

Geitenmelk bevat van nature veel belangrijke voedingsstoffen: onder andere een van nature buikvriendelijk en licht verteerbaar eiwit (voornamelijk A2 beta-caseïne), dat qua structuur vergelijkbaar is met de beta-caseïne.

Al in 2012 concludeerde de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) dat geitenmelk veilig is voor gebruik als flesvoeding.

Onze biologische geitenmelk flesvoeding wordt in Duitsland klimaatneutraal en met oog voor de natuur geproduceerd. We betrekken onze geitenmelk van biologische boerderijen die deel uitmaken van een EU-coöperatie.

Geitenmelk wordt vaak gebruikt als alternatief voor standaard melkvoeding wanneer baby's zonder medische reden gevoelig reageren op de standaard melkvoeding. Omdat onze geitenmelk melkvoeding echter ook eiwit bevatten dat lijkt op koemelkeiwit, mogen ze niet worden gebruikt in gevallen van bekende of vermoede koemelkeiwitallergieën.