Duurzaamheidsrapporten

Duurzaamheid is een traditie bij HiPP. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf heel bewust betrokken bij het onderwerp. Daarom siert HiPP in representatieve enquêtes van 2011 en 2012 de eerste plaats als het meest duurzame bedrijf in Duitsland. Dit consumentenvertrouwen spoort ons aan om door te gaan op de ingeslagen weg, om nieuwe kansen te zoeken en om innovatieve ontwikkelingen te bevorderen. De toekomstgerichte, milieuvriendelijke productie van voedsel van hoge kwaliteit is de rode draad die door onze duurzaamheidsstrategie loopt.

Onze criteria, richtlijnen en afspraken zijn gebaseerd op de internationale norm GRI (Global Reporting Initiative). Meetbaar, transparant en geloofwaardig handelen, is onze eis. Op deze wijze kunnen wij onze bijdrage leveren aan nog meer duurzame waarde - in het voordeel van klanten, medewerkers, partners en het milieu. Sinds 1995 HIPP publiceert regelmatig verslagen over de resultaten van het milieu- en duurzaamheidsbeheer en de ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. 

Het HiPP sustainability report 2012

De HiPP Milieuverklaring 2009

De milieu-verklaring 2009 werd toegekend in de categorie "Best Environmental Statement" door het Instituut voor Ecologisch Onderzoek Economie en het Inititiatief van het Bedrijfsleven van de Toekomst.

PDF downloaden