De flesjes

Hoe warm moet het water zijn om het melkpoeder op te lossen?

Gelieve het melkpoeder niet met kokend water te overgieten, dit om geen vitaminen en natuurlijke melkzuurculturen te beschadigen. Gebruik daarom gekookt water, wat is afgekoeld tot ongeveer 40°-50°C. Dan zijn de HiPP-flesvoedingen ook het best oplosbaar. Om de gewenste temperatuur van 40 ° -50 ° C bereiken, houd de maatfles met vers gekookt water gedurende enkele minuten in een koud waterbad.

Hoe kan ik de juiste drinktemperatuur bepalen?

De drinktemperatuur kan getest worden aan de binnenzijde van uw pols: doe een paar druppels flesvoeding op de binnenzijde van uw pols. De temperatuur van de melk moet aangenaam warm aanvoelen.

Kan ik de flesvoeding bereiden in de magnetron?

Wanneer de voeding bereid wordt volgens de aanwijzingen op de verpakking, dan is het niet nodig om het te verwarmen in de magnetron, omdat het al op de perfecte drinktemperatuur is.

Kan ik al voorbereide flesvoeding warm houden?

Bereide melkvoeding moet om hygiënische redenen direct worden gevoed. Als uw baby het flesje niet meteen kan leegdrinken, graag later een nieuw flesje bereiden.

Bewaren

De inhoud van geopende melkverpakkingen dient binnen 3 weken gebruikt te worden. Door het blik wordt een optimale versheid en aroma gegarandeerd. De flesvoeding in het algemeen koel (op kamertemperatuur) bewaren, op een droge plaats en niet naast sterk geurende stoffen of voedingsmiddelen.

Het HiPP-blik is ideaal om de melkformule optimaal te bewaren.

Heeft u verder nog vragen?

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via email: info@hipp.nl of telefonisch: 088-5437447