Voedingsplan

Het HiPP voedingsplan is gebaseerd op de bevindingen van de voedingswetenschap, kindergeneeskunde en onze jarenlange ervaring. Daarom raden we u aan dit plan te volgen bij het gebruik van onze producten.

De informatie in het voedingsplan is een richtlijn. Wisselingen in de eetlust bij baby's is normaal. Forceer uw kind niet om maaltijden volledig op te eten, wanneer ze soms minder eetlust hebben

Borstvoeding is het beste voor uw baby.

* Start met vaste voeding volgens uw baby’s ontwikkeling: begin op zijn vroegst na de 4de maand en uiterlijk na de 6e maand.

Zorg voor evenwichtige variatie door het aanbieden van verschillende soorten pap.

Het voeden van een baby bij een risico op allergieën

  • Details voor het voeden van baby’s met een risico op allergieën kan hier worden gevonden
  • Bij de start met vaste voeding, gebaseerd op wetenschappelijke bevindingen, bestaan dezelfde aanbevelingen als voor kinderen zonder een verhoogd risico op allergieën. Houdt u zich aan de ontwikkeling van uw kind en begin op z’n vroegst met vaste voeding na de 4e maand en uiterlijk na 6 maanden - later beginnen met vaste voeding geeft geen betere bescherming tegen allergieën.
  • Het is belangrijk om aanvullende voeding geleidelijk te introduceren in het dieet van uw baby. Dit zorgt ervoor dat uw baby tijd heeft om te wennen aan het nieuwe eten en u kunt zien welke voedingsmiddelen goed verdragen worden. Geschikte producten kunnen worden herkend door het symbool aan de rechterkant.
  • Als uw baby vaste voeding krijgt en één melkvoeding is volledig vervangen door een pap, dan kunt u na de 6e maand overstappen naar HiPP HA 2 Combiotik®  als begeleiding bij de vaste voeding (overleg voeding en starten met vaste voeding altijd met uw kinderarts)

De HiPP productgroepen herkent u doorgaans aan de volgende kleurcodering: