Skip to main content

Veelgestelde vragen over de HiPP BabyClub

Van registratie tot het verwijderen van uw account – hier vindt u veelgestelde vragen over de HiPP BabyClub.

Als u een vraag hebt die niet op deze pagina is beantwoord, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen via ons Contactformulier.


Wat moet ik doen als ik geen bevestigingslink ontvang of als het niet werkt?

Het kan enkele minuten duren voordat de activeringslink wordt verzonden. Wees geduldig en controleer uw inbox later nog eens. Als de link na een paar minuten nog niet is aangekomen, controleer dan uw spam-map en controleer of uw inbox niet te vol zit.

Kopieer de link en plak deze in de adresbalk van uw browser. Neem contact op met de HiPP Parents’ Service als de link niet werkt. We activeren uw account graag voor u.

Wat betekent “Dit e-mailadres is al geregistreerd”?

In dat geval bent u al geregistreerd met dit e-mailadres. We sturen u graag uw gebruikersnaam en een nieuw wachtwoord via de link wachtwoord vergeten

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten?

Bent u uw gebruikersnaam of wachtwoord voor de HiPP BabyClub vergeten? Volg dan deze instructies:

Gebruik de functie “wachtwoord vergeten?” via deze link. Vul het e-mailadres in dat u bij uw registratie voor de HiPP BabyClub hebt gebruikt. Daarna ontvangt u een e-mail met een link. Klik op de link in de e-mail of kopieer deze rechtstreeks in de adresbalk van uw browser. Uw gebruikersnaam wordt weergegeven op de pagina die wordt geopend. Daarna kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Houd om veiligheidsredenen rekening met de wachtwoordregels.

Help, mijn wachtwoord werkt niet!

Als u problemen ondervindt met uw wachtwoord en toegang tot uw HiPP BabyClub-account, controleer dan eerst of u het juiste wachtwoord gebruikt. Als u twijfelt raden wij u aan om de bovenstaande instructies te volgen voor “wachtwoord vergeten”. Daar kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. Als u uw wachtwoord of gebruikersnaam kopieert, zorg er dan voor dat u er geen spaties in kopieert!

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Meld u aan bij de HiPP BabyClub en ga naar Mijn profiel.

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Gebruik het contactformulier om hiervoor contact met ons op te nemen.

Ik heb mijn HiPP BabyClub-account niet meer nodig. Waar kan ik mijn registratie annuleren?

Gebruik het Contactformulier om contact met ons op te nemen.
Met het oog op gegevensbescherming hebben we uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Waar kan ik de instellingen aanpassen zodat ik geen nieuwsbrieven voor ouders meer ontvang?

Meld u aan bij de HiPP BabyClub. Ga naar Mijn profiel – Mijn kinderen en annuleer de nieuwsbrieven onder “Kinderen bewerken”.

Hoe kan ik me afmelden voor de nieuwsbrief?

Meld u aan bij de HiPP BabyClub. Ga naar Mijn profiel en onder “Profiel bewerken” kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief.

Waar vind ik de nieuwsbrieven voor ouders voor mijn jongere kind?

Meld u aan bij de HiPP BabyClub. Aan de rechterkant ziet u een afbeelding en daaronder de knop “'Kies baby”. Kies simpelweg de naam van het kind waar u de nieuwsbrief voor wilt lezen. De pagina schakelt automatisch.