Menu

Body-Butter

De HiPP Mama Body-Butter is optimaal afgestemd op de verzorging van de belaste huid – vooral tijdens en na de zwangerschap.

De combinatie van hoogwaardige sheaboter, kalmerende biologische amandelolie en waardevolle zanddoornolie ontspant en verzorgt de huid intensief. Zanddoorn wordt traditioneel als geneeskrachtige plant gewaardeerd en bevat een uiterst hoog gehalte huideigen vetzuren.

De speciale HiPP huidbescherming® is gemaakt van natuurlijke gist- en amandelolie en ondersteunt zichtbaar de gezonde balans van de huid. De HiPP Mamasoft Body Butter voedt en verzacht uw huid en helpt bij het behouden van de elasticiteit – voor een zachte, soepele huid.

De bijzonder rijke crème wordt soepel door de lichaamswarmte en dankzij haar unieke samenstelling snel door de huid opgenomen. De huid wordt soepeler en voelt buitengewoon zacht aan.

Tijdens de zwangerschap helpt HiPP Mama Body-Butter om zwangerschapsstrepen doeltreffend te voorkomen. Na de zwangerschap ondersteunt het product de huidregeneratie optimaal.