Menu

 Recepten met HiPP JUNIOR COMBIOTIK®

Weinig moeite, veel mogelijkheden

Smoothie van blauwe bessen en banaan met HiPP JUNIOR COMBIOTIK®

Ingrediënten:

  • 90 ml gekookt water - afgekoeld
  • 2 afgestreken maatschepjes HiPP JUNIOR COMBIOTIK®
  • 25 g blauwe bessen van biologische kwaliteit
  • 25 g biologische banaan in stukjes

 

Bereiding:

Bereid de HiPP JUNIOR COMBIOTIK® zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de bosbessen en stukjes banaan toe en pureer alles.


Smoothie van mango en banaan met HiPP JUNIOR COMBIOTIK®

Ingrediënten:

  • 90 ml gekookt water - afgekoeld
  • 2 afgestreken maatschepjes HiPP JUNIOR COMBIOTIK®
  • 25 g biologische mango
  • 25 g biologische banaan in stukjes

Bereiding:

Bereid HiPP JUNIOR COMBIOTIK® voor zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de plakjes mango en banaan toe en mix tot een glad mengsel. Et voila!


Kerstsmoothie met HiPP JUNIOR COMBIOTIK®

Ingrediënten:

  • 90 ml gekookt water - afgekoeld
  • 2 afgestreken maatschepjes HiPP JUNIOR COMBIOTIK®
  • 25 g biologische pruimen
  • 25 g biologische bananenschijfjes
  • Een snufje kaneel

 

Bereiding:

Bereid HiPP JUNIOR COMBIOTIK® voor zoals aangegeven op de verpakking. Voeg de plakjes pruim en banaan toe en mix tot een glad mengsel. Voeg een snufje kaneel toe om de smoothie nog feestelijker te maken.


Muesli voor peuters

Ingrediënten: 

  • 30 g haver
  • 30 ml voorgekookt water - afgekoeld
  • 1 afgestreken maatschepje HiPP JUNIOR COMBIOTIK®
  • ¼ van een biologische appel
  • 6 g amandelmeel
  • ¼ van een biologische peer

Bereiding:

Giet de haver in een kom en voeg het amandelmeel toe. Schil en verwijder de kern de appel en peer, rasp deze voeg toe aan de kom. Bereid vervolgens de HiPP JUNIOR COMBIOTIk® zoals aangegeven op de verpakking, giet het in de kom en meng alles samen. Dek de kom af, zet deze in de koelkast en laat ongeveer 3-4 uur staan. En voila!

Leuke tip: voeg een snufje kaneel toe om het feestelijker te maken.