Zachte huidverzorging

De huid van uw baby heeft zachte verzorging nodig omdat de babyhuid veel gevoeliger is, vatbaarder voor infecties en gevoeliger voor omgevingsinvloeden, dan de huid van een volwassenen.
Dit betekent dat verzorgende producten voor baby’s aan speciale eisen moeten voldoen.

Ideaal, ook voor volwassenen

HiPP Babysoft is geschikt voor het hele gezin. Onze verzorgende producten zijn ook ideaal voor de reiniging en verzorging van de gevoelige huid van volwassenen.

Natuurlijke oliën

HiPP verzorgende producten voor de baby -  met hoge kwaliteit pure plantaardige oliën zoals zonnebloemolie en biologische amandelolie. Plantaardige oliën zijn rijk aan waardevolle, meervoudig onverzadigde vetzuren, die overeenkomen met die van de huid en goed door de huid geabsorbeerd worden.

Gevoelige huid en naar atopische dermatitis neigende huid

 

De uitstekende huidtolerantie van het Baby-soft basis-assortiment* bij de zeer gevoelige huid en de huid vatbaar voor eczeem werd dermatologisch bewezen.

Lees meer

* Verzorgend bad, Wasgel, Was- & Douchecrème, Baby Shampoo, Verzorgende crème en Gezichtscrème

Ingrediënten

Omdat de huid van een baby dunner en gevoeliger is dan die van een volwassene, hebben we bij de ontwikkeling van onze milde verzorgende lijn daarom consequent afgezien van minerale oliën en alles wat de huid kan schaden, zoals allergie verdachte geurstoffen, etherische oliën, alcohol, parabenen, PEG emulgatoren of conserveringsmiddelen.

Testresultaten

De Wondbescherming van HiPP Babysoft biedt uitstekende testresultaten.

Intensieve verzorging

De verzorgende producten Baby-olie, milk-lotion, gezichtscreme, Wasgel verzorgen de droge huid ideaal. Regelmatig insmeren en baden met vet bevattende stoffen helpt de huid tot het opnemen van meer vocht en olie

Zeer goede tolerantie

De nieuwe HiPP Babysoft:
Uitermate huidvriendelijke verzorging voor de gevoelige huid.